Harjula, Kivelä ja Kontio

1938–39 rakennettujen talojen perusratkaisu muistuttaa Mäntylää ja Honkalaa. Ulkoseinät ovat kuitenkin perinteistä punatiiltä, joka on slammattu ja kalkattu valkoiseksi. Uutuutena ovat pienet asuntokohtaiset parvekkeet.

 

Hyödyllisiä linkkejä

 

Kerrostalot Harjula, Kivelä ja Kontio

Kerrostalot Harjula, Kivelä ja Kontio rakennettiin 1938–39. Ne muodostavat Sunilan työväenasuntojen toisen kehitysvaiheen. Niissä on pääosin samankaltaisia 1–2 huoneen asuntoja kuin Honkalassa ja Mäntylässä, mutta myös joitakin isompia asuntoja. Näissä viuhkamaisesti loivaan länsirinteeseen sijoitetuissa 3-kerroksisissa kerrostaloissa on pienet parvekkeet. Ulkoseinämateriaalina on jälleen valkoiseksi slammattu punatiili.

 
Ut sed egestas, volutpat.

Pellentesque vel mattis turpis. Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante.

Maecenas vehicula tortor!

Etiam tristique posuere sapien at mattis. Praesent feugiat pulvinar justo id varius. Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus.

Sed maximus vel velit ac rutrum.

Fusce nisl elit, dictum eget condimentum eu, elementum sed ante. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia. Pellentesque vel mattis turpis.