Kantola soi! -konserttisarja jatkuu

Sunilan Kantolassa perjantaina 26.10. kello 18.00 alkaen

Kantola_soi_musiikkisarja_02_Fb_banneri.jpg

Kantola soi! -konserttisarja 2.0

#trio Kauppinen–Huusari–Siikasaari

Heikki Kauppinen – klarinetti

Mika Huusari – harmonikka

Erkki Siikasaari – kontrabasso

Trio on soittanut ja esiintynyt yhdessä yli 30 vuoden ajan. Yleisö muistaa kotkalaismuusikot paitsi lukuisista konserteista myös Albatrossi ja Heiskanen -musiikkinäytelmästä, joka pyöri ravintola Kairossa kolmen vuoden ajan 90-luvun alkupuolella.

Nykyään trio soittaa yhdessä ”säännöllisen epäsäännöllisesti” vähän sen mukaan, miten Mika Huusarin kalenterista löytyy tilaa. Ammattimuusikkona Huusari kiertää ympäri Suomea. Omien laskujensa mukaan hän soitti esimerkiksi toissa vuonna 25 eri yhtyeessä.

Kantola soi! -konserttia trio kutsuu muistojen keikaksi. Ohjelmisto on läpileikkaus trion pitkästä yhteistaipaleesta sisältäen ”melodisia, vanhan liiton kappaleita”. Monet kappaleista löytyvät myös Huusarin ja Kauppisen kahdelta levyltä.

Hymni rakkaudelle, Volare, Kissa vieköön, Myrskyluodon Maija, Sataman valot, Ääretön aava ympärilläin … ja monta muuta tuttua kappaletta on luvassa Kantolan tummuvassa illassa.

Kantola sijaitsee osoitteessa Kantokatu 5, Sunila. Liput konserttiin ovat 10 euroa (sisältää käsiohjelman, kahvin ja pullan).

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa lippusi ennakkoon numerosta 044 244 7702 tai osta Pro Sunilan Eventbrite-tapahtumasivulta.

Lisätietoja: Pro Sunila -yhdistys / Eija Anttila (vpj.) 045 124 6462.

Kantola soi! -konserttisarja 2.0 #trio Kauppinen–Huusari–Siikasaari

Perjantai-illan 26.10.2018 kuvakollaasi © Natasha Varis.

KSoi_26102018_KUVAKOLLAASI_Kuvaaja_NatashaVaris.jpg