Kantola soi! -konserttisarja 5.0

Sunilan Kantolassa torstaina 31.1.2019 kello 18.00 alkaen

Kantola_soi_musiikkisarja_05_Fb_bannerit.jpg

Kantola soi! -konserttisarja 5.0 #trioELO

Emma Häyhä, laulu
Luukas Viskari, kitara
Oskari Rönkkö, cajon-rumpu

Kantola soi! -konserttisarjan kevät 2019 ponnistaa rohkeasti rakkaudella reiluutta unohtamatta

Kymen Konservatoriossa kolmatta eli viimeistä vuotta opiskelevat Emma Häyhä, Luukas Viskari ja Oskari Rönkkö esiintyvät vuoden ensimmäisessä konsertissa. Etunimien ensimmäisistä kirjaimista muodostuu yhtyeen nimi Trio ELO.

Laulaja Emma Häyhä ja kitaristi Luukas Viskari ovat esiintyneet paljon duonakin. Kun mukaan halutaan enemmän rytmiä ja syvyyttä, mukaan tulee Oskari Rönkkö, jonka soittimena on cajon-rumpu.

Trio ELO lupaa esittää tunnelmallista, rauhallista musiikkia, mutta rohkeita yllätyksiäkin mukana on. Emma Häyhä kuvailee Trio ELOn musiikkia helposti kuunneltavaksi.

Ohjelmassa on muun muassa J.Karjalaisen, Reino Nordinin, Stingin, Adelen, Norah Jonesin, Queenin ja The Carpentersin tunnetuksi tekemää musiikkia.

Pro Sunila -yhdistyksen järjestämä Kantola soi! -konserttisarja jatkuu 28.2. jolloin vuorossa on tunnettuja ooppera- ja operettisävelmiä. Rakkauden lumoissa laulavat Riikka ja Riku Pelo, joita säestää pianolla Esa Ylönen.

Maaliskuun 28. päivänä Kantolan estradin valloittaa JTG eli Jari Teilas Group. Rohkeuden ja rakkauden jälkeen vuorossa täytyy olla jotain reilua.

Kantola sijaitsee osoitteessa Kantokatu 5, Sunila. Liput konserttiin ovat 15 euroa (sisältää käsiohjelman, kahvin ja pullan).

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa lippusi ennakkoon numerosta 044 244 7702.

Lisätietoja: Pro Sunila -yhdistys / Eija Anttila (vpj.) 045 124 6462.

#trioELO Oskari Rönkkö, Emma Häyhä ja Luukas Viskari ©NATASHADESIGNFI

#trioELO Oskari Rönkkö, Emma Häyhä ja Luukas Viskari ©NATASHADESIGNFI