Kantola soi! -konserttisarja 6.0

Sunilan Kantolassa torstaina 28.2.2019 kello 18.00 alkaen

Kantola_soi_musiikkisarja_06_Fb_banneri_2000x1000pix.jpg

Kantola soi! -konserttisarja 6.0 #rakkaus

Riikka Pelo, laulu
Riku Pelo, laulu
Esa Ylönen, piano

Vait on huulet – näyttämön kauneimmat sävelet -konsertissa Riikka ja Riku Pelo esittävät sekä duettoja että soolokappaleita. Esa Ylöseltä kuullaan myös pianosooloja.

Kolmikolla on pitkä yhteinen musiikillinen historia takanaan. Kantolassa on vuorossa kolmas esiintyminen tällä konseptilla, ooppera-, operetti- ja musikaalisävelmien parissa. Aiemmat areenat ovat olleet Kotkan klubi ja Kiviniemen kartano Pyhtäällä.

Riikka ja Riku Pelo ovat paitsi laulajia myös tottuneita esiintyjiä erilasilla musiikkiteatterin näyttämöillä.

  • Pidän ohjelmallisuudesta. Siitä, että konsertin läpi kulkee jonkinlainen tarina, punainen lanka, joka vie eteenpäin. Laulut kuljettavat tarinaa, vaikka vain löyhästi, eteenpäin, Riikka Pelo sanoo.

Pelot tekevät varsinaista työtään opettajina ja laulajina tahoillaan. Musiikin tekeminen yhdessä on  pariskunnalle myös varsin mutkatonta.

  • Heidän kanssaan on mahtavaa tehdä töitä. He ovat niin säteileviä ja ilmaisuvoimaisia taiteilijoita, joilla on hirvittävän hyvä heittäytymiskyky, sanoo kotkalainen luottopianisti Esa Ylönen kumppaneistaan.

Ooppera aikoinaan Pelon pariskunnan yhdistikin. Molemmat opiskelivat eri kaupungeissa, mutta eräänä kesänä molempien tie vei Savonlinnan oopperajuhlien kuoroon.

Kotkaan, Riikan kotikaupunkiin, Pelot muuttivat kymmenisen vuotta sitten.

Konsertin säveltäjänimiä ovat muun muassa Wolfgang Amadeus Mozart, Pjotr Tshaikovski, Charles Gounod, Franz Lehar, Emmerich Kálmánja Andrew Lloyd Webber.

Kantola sijaitsee osoitteessa Kantokatu 5, Sunila. Liput konserttiin ovat 15 euroa (sisältää käsiohjelman, kahvitarjoilun).

Lämpimästi tervetuloa!

Varaa lippusi ennakkoon numerosta 044 244 7702.

Lisätietoja: Pro Sunila -yhdistys / Eija Anttila (vpj.) 045 124 6462.